Kunstnerisk ledelse

Dirigent: Jørgen Andersen

Har gennem hele sit liv arbejdet med krop, stemme og kor med stor inspiration fra Gunnar Eriksson og Stefan Forssén (Sverige), Grete Pedersen (Norge) og i mødet med folkemusik – især afrikansk, latin og Nordisk. 

Dirigent med hovedfag i musik fra Kbh’s Universitet og hovedfag i korledelse fra Norges Musikkhøjskole i Oslo. Tilknyttet Den Kreative Skole i Fredericia som underviser i sang og klaver. Han er desuden korleder for Vokalgruppen Ildfuglene og Vokalgruppen MandHatten samt assistentsanger i Vokalensemblet GAIA.

Jørgen Andersen er fra januar 2019 musikalsk leder af Boreas Korteater i nært samarbejde med instruktør Ursula Wyller. 

dirigent@boreas-korteater.dk


Instruktør: Ursula Wyller

Kommer fra Oslo i Norge. I Telemark startede hun sit eget skuespillerkompagni som rejste landet rundt med forestillinger, fordybede sig i norsk folkemusik på teaterscenen, og elskede karikaturer og krop.

Efter læretid hos Grenland Friteater, mange år med egen praksis og utallige teater-, krop og stemme – kurser, blev hun uddannet dramaturg ved Aarhus Universitet.

Har undervist og instrueret i Norge og Danmark i 25 år, og har siden 2000 udviklet hvordan man arbejder dramatisk med kor og sangere, bl.a. med mandskoret Mandhatten.dk, og det norske kor Akantus. Kom med i Boreas i 2006.

instruktoer@boreas-korteater.dk