Nyt medlem

Vi er ca. 20 medlemmer, og skal jævnligt - og særlig op til et nyt projekt - bruge nye folk.

Du er en rutineret sanger, som kan holde din stemme selv. Nodelæser (ikke nødvendigvis prima vista), så du kan øve selv. Rytmisk eller klassisk baggrund er underordnet. Hvis du også har erfaring med teater og/eller spiller et instrument, så er det kun et plus. Vi har ret lidt fælles prøvetid, derfor forventer vi at du selv kan øve på, og lære dine stemmer udenad.
Vi aftaler en optagelsesprøve ved henvendelse.

Korteater

Et korteater er andet og mere end et kor. Du sætter dig selv på spil, også på felter, hvor du måske ikke føler dig helt sikker. Til gengæld er du i godt selskab. Vi arbejder koncentreret, men griner meget undervejs. Og lærer hinanden rigtig godt at kende. Det er sjovt, det er spændende, det er krævende, og det bliver en oplevelse for livet.

Humlebien

Vi øver kun én lørdag om måneden (plus ekstraprøver ved behov). At vi på de vilkår kan skabe nye musikdramatiske forestillinger, er lidt som humlebien, som mod alle odds kan flyve. Det kræver meget af os, og vi mangler hinanden rigtig meget, hvis folk af forskellige grunde er væk. Ikke kun som sanger, men også som den, der siger en tekst, er dansepartner, og er med til at bære forestillingen fremad. Derfor er det vigtigt at du er parat til at prioritere Boreas højt.  
Vi er organiserede under Aarhus Musikaftenskole, og øver på Brobjergskolen v. Musikhuset, Aarhus C.

Interesseret?

Kontakt dir. Catarina Bosæus på Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

eller tlf. 2167 2665.

Se mere på på www.boreas-korteater.dk og Facebook

udspring 1 lille