Fra vores publikum

"Forestillingen var underholdende, vedkommende og meget rørende på én gang med høj intensitet i det fine samspil aktørerne imellem og den tekstlige, musikalske og sceniske variation. Den traditionelle koncertform har her fået et seriøst og værdigt modstykke med en ”teatralsk” korsang, som bliver udtryksfuld og levende, når sang og koreografi smelter sammen og går op i en højere enhed. Bag ”Good Company” ligger et stort og seriøst arbejde, som i den grad har givet et fantastisk resultat!"

                               Helle Høyer Vedel, korleder, Århus Pigekor

"Boreas er amatører! Af kød og blod, kvinderne i knaldrøde kjoler og kridhvide lagener, gemt i smukke gamle kufferter, der både kan siddes på og larme! – i evig bevægelse og skarpt scenelys. Dansende, spillende, syngende fabelagtige tekster af mange forskellige forfattere. Udenad og i konstant kontakt med os publikum. Forførende amatører! Det er en stærk oplevelse at gå i seng på. Heldigvis er der indlagt en lille fredagsbar forinden, så vi kan fordøje og hygge." 

Lise Christensen Bjerno, musikleder, korleder, Tritonus 

"Boreas har med deres Korteater-koncept skabt deres egen form for korkoncert, som er både poetisk og energisk, alsidig og eftertænksom. Forestillingen er levende og anderledes, og selvfølgelig supermusikalsk. Jeg anbefaler dem varmt." 

Bo Gunge, komponist og musiker

"Tak til Catarina Bosæus og Boreas Korteater for den meget fine forestilling "Songs of the cold seas". Smukke arrangementer, sanselige og poetiske fortællinger fra ishavets lange vinternat (...) En inspirerende rejse i stemninger og brudstykker fra det skønne og sære lille korteater En oplevelse, der vender tilbage og falder på plads over tid, fordi der er eftertanke og umage og megen menneskelighed i den." 

Helle Hansen, jazzkomponist og -sanger

"Hvor skønt at sætte sig i en stol i Odder her i aften og allerede et par minutter ind i Boreas' forestilling mærke at tårene begynder at trille og at der pludselig står helt levende mennesker lige tæt op ad publikum og at de faktisk vil os en hel del. At de tør vise os en hel del og at vi griner og klapper og bliver helt stille fordi vi kan mærke dem. Tak og på gensyn i Horsens Statsfængsel i november".

Jørgen Andersen, korleder