Nyt medlem?

Vi skal nu og da bruge nye folk.

Du er en rutineret sanger, som kan holde din stemme selv. Nodelæser (ikke nødvendigvis prima vista), så du kan øve selv. Rytmisk eller klassisk baggrund er underordnet. Du skal have mod på, eller erfaring med at bruge krop og bevægelse som del af det sceniske udtryk. Spiller du et instrument, så er det kun et plus.

Vi har ret lidt fælles prøvetid, derfor forventer vi at du selv kan øve på, og lære dine stemmer udenad.
Vi aftaler en optagelsesprøve ved henvendelse.

Korteater

Et korteater er andet og mere end et kor. Du sætter dig selv på spil, også på felter, hvor du måske ikke føler dig helt sikker. Til gengæld er du i godt selskab. Vi arbejder koncentreret, men griner meget undervejs. Og lærer hinanden rigtig godt at kende. Det er sjovt, det er spændende, det er krævende, og det bliver en oplevelse for livet.

Humlebien

Vi øver kun én lørdag/ el. søndag om måneden, plus en – to weekender om året. I tillæg mødes stemmegrupperne til øver min. en gang i måneden. At vi på de vilkår kan skabe nye musikdramatiske forestillinger, er lidt som humlebien, som mod alle odds kan flyve. Det kræver meget af os, og vi mangler hinanden rigtig meget, hvis folk af forskellige grunde er væk. Derfor er det vigtigt at du er parat til at prioritere Boreas højt.  
Vi er organiserede under Aarhus Musikaftenskole, og øver på Huset Trøjborg i Aarhus.

Interesseret?

Kontakt instruktør Ursula Wyller på instruktoer@boreas-korteater.dk eller musikalsk leder Jørgen Andersen på dirigent@boreas-korteater.dk

Eller ring tlf. 61 27 75 95

Se mere på på www.boreas-korteater.dk og Facebook